Diploma-uitreiking aan 26 studenten VOTOB Academy

Op vrijdag 21 juni hebben we met veel trots en plezier aan 26 studenten van de VOTOB Academy een diploma mogen uitreiken. Het ging hierbij om een officieel MBO 2, 3 of 4 diploma van de opleidingen Procesoperator A Tankopslag, Procesoperator B Tankopslag en Technisch Leidinggevende Tankopslag. De studenten hebben naast hun werk allemaal 1 of 2 jaar hard gestudeerd, een enorme prestatie!

 

Tijdens het officiële moment van de dag reikte Sandra de Bont, directeur VOTOB / VOTOB Academy de diploma’s uit aan de studenten met medewerking van de partners in deze, zijnde Litop, ROC Aventus en ROC Tilburg. Iedereen kreeg daarbij een persoonlijke terugkoppeling, aangebracht door de praktijkbegeleider en/of de docent. Vervolgens werden de praktijkbegeleiders en het thuisfront ook in het zonnetje gezet, want hun begeleiding, medewerking en steun zijn bij dergelijke opleidingen onontbeerlijk.

Wij kijken terug op een zeer feestelijke en geslaagde middag en verheugen ons op het moment waarbij de volgende groep studenten hun diploma in ontvangst mogen nemen. Want dit zijn mooie gelegenheden om te vieren!

Klik hier voor een terugblik op de dag.

FacebookTwitterLinkedIn
Meer Nieuws
Nieuws | Veilig

Koole Tankstorage Minerals (KTM) opent deuren voor buren

Vijftig buurtbewoners uit Vlaardingen werden onlangs als VIP’s rondgeleid bij tankopslagbedrijf Koole Tankstorage Minerals.

FacebookTwitterLinkedIn
Nieuws | Veilig

CTGG-dag 2019

De Commissie Transport Gevaarlijke Goederen (CTGG), waar VOTOB bij is aangesloten, organiseert op vrijdag 29 november in Maarssen haar jaarlijkse informatiedag. Deze dag is interessant voor alle professionals die zich bezighouden met veiligheid rond vervoer en op- en overslag van gevaarlijke goederen.

De volgende voorlopige onderwerpen komen aan orde (op de website staat het definitieve programma):

  • De “Human Factor” bij ongevallen – Liesbeth van Wagtendonk-Vink (Onderzoeksraad voor Veiligheid)

  • Leermomenten van het incident met rangeren op 28 augustus 2018 in de Rotterdamse haven – Richard v.d. Weide (Intergo)

  • E-learning ervaring bij vervoer gevaarlijke stoffen – Jolanda Neeft (VVVF)

  • Leermomenten van het Petrolad incident in Alblasserdam op 9 februari 2019 –                          (vervolg) Henk van Wetten (AGS Veiligheidsregio Rotterdam/Rijnmond) en Leendert-Jan Bron (Officier van Dienst Veiligheidsregio Zuid-Holland zuid).

  • Druppellekkage project spoorvervoer gevaarlijke stoffen – John Compas (ILT)

  • De Nederlandse inzet in het internationale overleg over de regelgeving voor het VGS in 2019/2020 – Henk Langenberg (Ministerie van I&W)

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om vooraf een onderwerp aan te dragen waarover met een CTGG-expert van gedachten gewisseld kan worden. Zie daar voor de informatie op de CTGG-website.

De toegangsprijs bedraagt slechts € 249,-. Dat is inclusief koffie/thee, lunch en borrel. Deelnemers aan deze dag komen vanuit verschillende hoeken: bedrijfsleven, hogere en lagere overheden, advies- en onderzoeksbureaus.

Meer informatie en/of aanmelden: CTTG-dag 2019

 

FacebookTwitterLinkedIn
Nieuws

EEMUA Annual Storage Tanks Seminar

Op 28 november 2019 organiseert EEMUA het jaarlijks Storage Tanks Seminar.

FacebookTwitterLinkedIn