Samen Sterk Voor Veilig Werk: hét congres over de nieuwe VCA

Met ruim 1,5 miljoen gediplomeerde professionals en 15.000 gecertificeerde bedrijven is VCA al meer dan 25 jaar dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. Begin april is de nieuwe VCA-versie gepubliceerd. VCA 2017/6.0 stelt veiligheid nog meer centraal, bevat verbeteringen op het gebied van de werkplek en veilig gedrag en zorgt voor meer duidelijkheid en betrouwbaarheid voor de keten. Ook is er nu één schema voor Nederland en België.

Op woensdag 20 juni 2018 organiseert de SSVV het congres Samen Sterk Voor Veilig Werk. U wordt bijgepraat over alle ins en outs van de nieuwe VCA, u wordt voorzien van praktische tools en hulpmiddelen om aan de slag te gaan en er wordt zichtbaar gemaakt hoe anderen VCA inzetten om iedere dag weer bewust met veilig werken bezig te zijn.

Het congres is bedoeld voor bedrijven die VCA-gecertificeerd zijn of willen worden, opdrachtgevers die VCA vragen, HSE-managers, VGM-medewerkers, VCA-auditoren, VCA-coördinatoren en VCA-opleiders. En verder voor iedereen die veilig en gezond werken een warm hart toedraagt.

Meld u aan voor het congres:
Samen Sterk Voor Veilig Werk
Woensdag 20 juni 2018, 8:00 – 13:00 uur
(inclusief ontbijt!)
De Fabrique, Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht

Meer informatie: 
www.samensterkvoorveiligwerk.nl

Namens de SSVV:
Anne Kamphuis (algemeen directeur)
Ton Jeen (SSVV-bestuur)
Jeroen Terlingen (Centraal College van Deskundigen VCA)

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn
Meer Nieuws
Nieuws

Wijzigingen in de regelgeving staan centraal op de CTGG-dag 2018

De Commissie Transport Gevaarlijke Goederen (CTGG) en Gevaarlijke Lading/Sdu organiseren op 30 november 2018 de jaarlijkse CTGG-dag.

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn
Nieuws

Cybermeldpunt Rotterdamse haven

De Rotterdamse haven heeft een cybermeldpunt ingesteld.

Nieuws | Veilig

VOTOB Training Incidentenonderzoek

VOTOB wil haar leden ondersteunen op het gebied van veiligheid en biedt aan VOTOB-leden een TRAINING INCIDENTENONDERZOEK aan.

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn