Vacature medewerker backoffice VOTOB Academy

Wil je werken in een klein team in een uitdagende en afwisselende functie? Binnen VOTOB Academy is de vacature ontstaan van medewerker backoffice. Het betreft een parttime functie van 16 uur per week.

 

 

 

Het is een functie waarbij je je gaat bezighouden met alle facetten van de VOTOB Academy. Wat hierbij belangrijk is, is dat je klantgericht, flexibel en accuraat bent. Want je onderhoudt met allerlei personen contact, van leerlingen tot docenten tot klanten. Daarnaast regel je allerlei zaken rondom de opleidingen, van de accommodatie, tot de planning, de facturen, de cursistenadministratie tot productontwikkeling/-verbetering.

Klik voor de complete functieomschrijving hier.

Ben je enthousiast geraakt? Stuur dan je cv en motivatiebrief voor 31 januari 2019 naar info@votobacademy.nl, waarin je aangeeft waarom jij dé kandidaat bent voor deze functie.

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn
Meer Nieuws
Nieuws

Vacature medewerker backoffice VOTOB Academy

Wil je werken in een klein team in een uitdagende en afwisselende functie? Binnen VOTOB Academy is de vacature ontstaan van medewerker backoffice.

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn
Nieuws

Wijzigingen in de regelgeving staan centraal op de CTGG-dag 2018

De Commissie Transport Gevaarlijke Goederen (CTGG) en Gevaarlijke Lading/Sdu organiseren op 30 november 2018 de jaarlijkse CTGG-dag.

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn
Nieuws

Cybermeldpunt Rotterdamse haven

De Rotterdamse haven heeft een cybermeldpunt ingesteld.