Vacature trainer/docent VOTOB Academy

VOTOB Academy groeit en wij zijn op zoek naar medewerkers die het leuk vinden om hun kennis over te dragen. VOTOB Academy is het kennisplatform voor procesoperators, inhoudelijke experts en leidinggevenden in de tank-opslagsector. We zijn ontstaan uit branche-vereniging VOTOB dus onze verbondenheid met de branche is groot! De opleidingen VOTOB A & B (MBO2-/MBO3) en Technisch Leidinggevende zijn voor en door de branche ontwikkeld. Daarnaast hebben we een groot aantal vakinhoudelijke modules!

Wij zijn op zoek naar medewerkers werkzaam in de tankopslag, docenten of gepensioneerden die het leuk vinden om hun kennis over te dragen.

Heb jij een hart voor de ontwikkeling van medewerkers in de tankopslag? Lijkt het je leuk om kennis over te dragen door middel van maatwerklessen en trainingen en word je enthousiast om te werken bij verschillende klanten en opdrachtgevers, dan zijn wij op zoek naar jou!

 

De functie is zeer flexibel in te richten, zowel qua uren per week/maand als de lengte van de maanden, ook in combinatie met een baan. Van belang is dat je het leuk vind om kennis over te dragen aan groepen leergierige procesoperators / shiftleaders.

Plaats: Nederland (vooral rondom Rotterdam en Amsterdam
Full-time /      part-time Flexibel aantal uren mogelijk
Dienstverband: ZZP-basis
Ervaring: Tankopslag (bijvoorbeeld procesoperator) en affiniteit met lesgeven

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

• Passende beloning
• Flexibiliteit
• Goed en up-to-date lesmateriaal
• Ondersteuning m.b.t. lesgeven, materiaal en           begeleiding van studenten
• En natuurlijk; enthousiaste collega’s die het leuk     vinden om hun kennis te delen!

REAGEREN


Ben je enthousiast? Stuur dan je sollicitatie naar info@votobacademy.nl, of bel met Henry Haaijer op 06-12618614.

FacebookTwitterLinkedIn
Meer Nieuws
Nieuws

Vacature trainer/docent VOTOB Academy

VOTOB Academy groeit en wij zijn op zoek naar medewerkers die het leuk vinden om hun kennis over te dragen.

FacebookTwitterLinkedIn
Nieuws

Schrijf nu in voor de Europese Tankopslag conferentie in Rotterdam

FETSA, de Europese koepel van Tankopslagbedrijven, organiseert dit jaar op dinsdag 16 en woensdag 17 juni haar jaarlijkse conferentie in Rotterdam.

Voor leden van de FETSA staat de Annual General Meeting gepland voor de eerste helft van de middag op dinsdag 16 juni. Dit wordt gevolgd door bezichtiging van enkele hoogtepunten die Rotterdam te bieden heeft. Deze dag wordt afgesloten met een diner in het Wereldmuseum voor de leden en eventuele meereizende partners.

De conferentie op 17 juni staat in het teken van onze belangrijkste asset, namelijk onze medewerkers. Samen met uw collega-bedrijven, beleidsmakers en partners uit de industrie maakt u een reis door het verleden, heden en de toekomst. Hoe zag de medewerker van het verleden eruit, wat bieden we onze huidige medewerkers en hoe zorgen we ervoor dat onze medewerkers klaar zijn voor de toekomst?

Het programma is veelzijdig, interactief en biedt voldoende ruimte om te netwerken. Burgemeester Aboutaleb vertelt u meer over de bijzondere band tussen de Rotterdam, de haven en de havenarbeiders. Frans Timmermans, vicevoorzitter van de Europese Commissie, is gevraagd een toelichting te geven op de implicaties van de Green Deal voor de Europese Tankopslagbedrijven.

Bijzonder dit jaar is dat FETSA samenwerkt met de Krajicek Foundation; een gedeelte van de opbrengst van de conferentie zal onder toeziend oog van Burgemeester Aboutaleb aangeboden worden aan de Richard Krajicek en Prins Floris van Oranje Nassau. Daarnaast zullen de partners van de gasten een voetbalwedstrijd fluiten vlakbij onze conferentielocatie het Luxor.

U kunt zich inschrijven via: www.fetsa2020.nl. Graag tot dan!

 

 

FacebookTwitterLinkedIn
Nieuws | Veilig

Koole Terminal Pernis verwelkomt de douane

VOTOB ondersteunt haar leden van de tankopslagbedrijven bij veilig, duurzaam en transparant ondernemen. Ook VOTOB-leden delen hun kennis en expertise met hun partners in de keten. Of dat nu zakelijke contacten zijn, logistieke ketenpartners, beleidsmakers of toezichthouders.

Op vrijdag 1 november verwelkomde Koole Terminal Minerals (Pernis) in hun trainingsfaciliteit `Het Mineraaltje` vertegenwoordigers van het de Douane; vooral hun Olie- en Gasteam was goed vertegenwoordigd. Het bezoek was een onderdeel van programma van het gemeenschappelijke bedrijfsleven om de Douane de mogelijkheid te bieden intensief kennis te laten maken met de sector. Een eerder bezoek werd afgelegd aan de BP raffinaderij. Doel is om elkaar te leren kennen en te begrijpen en bijvoorbeeld mogelijke oplossingen te zoeken voor uitdagingen rondom soms wet- en regelgeving.

COO van Koole Juriaan Steenland, Terminalmanager Sanneke van der Kley en Manager Customer Service en Douane Hermann de Vries van Koole Terminal Minerals gaven presentaties over het bedrijf, de wijze waarop zij invulling geven aan het Douanebeleid en de uitdagingen hierin. De dag werd afgesloten met een rondleiding en een lunch. Een mooi voorbeeld van kennisdelen en het spreekwoordelijke “kijkje in de keuken”.

 

FacebookTwitterLinkedIn